Om mig

Jag är en högt tänkande och delande lärare från Enköping som undervisar i svenska och engelska i årskurserna 6-9. Fr o m augusti 2017 arbetar jag i Bålsta. Jag började blogga som lärare hösten 2013. Jag ville dela med mig av min kunskap efter mina då 15 år som lärare, men också att synliggöra mitt uppdrag som förstelärare. Den bloggen hittar ni på annikasjodahl.wordpress.com och fungerar som min pedagogblogg och riktar sig till lärare och lärarstudenter.

Den här bloggen riktar sig till mina elever och deras föräldrar för att eleverna ska få befästa sina färdigheter i språk (läsa, skriva, lyssna och tala). Innehållet bygger jag upp allt eftersom tillsammans med mina elever och det som vi arbetar med i klassrummet och det de behöver förbereda sig innan på. Jag använder också bloggen projicerad i klassrummet för att snabbt kunna plocka fram de matriser eller arbetsuppgifter vi behöver.

Det bästa med att dela arbetet är att jag dels har det samlat på ett ställe även om jag byter arbetsplats, fler än jag och mina elever kan ta del av det och jag synliggör även för mig själv den undervisning jag gör och vad som behöver förändras.

 

Välkomna!

Annika Sjödahl

Kontakt: annikasjodahl@gmail.com

5 reaktioner till “Om mig”

  1. Hej Annika! Du har så mycket bra saker här. Tack! Fråga; har du någon exempeltext på författarporträtt som jag skulle kunna visa eleverna inför ett sånt arbetsområde?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s